6η Γιορτή Λουκουμά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Λουκουμα στα Γουβιά με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείου Γουβιών καθώς και του ΑΟ Γουβιών. Ευχαριστούμε θερμά την μπαντινα της Φιλαρμονικής της Κάτω Κορακιάνας για τη συμμετοχή και φυσικά για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της χορωδίας καθώς και στα παιδιά των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας. Μπράβο και στο ενήλικο τμήμα του χορευτικού. Ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους την κ.Χειμαριου (Πρόεδρος του Σωματείου για τα παιδιά μας) την κ. Μάστορα (Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων Κοντοκαλιου) την κ. Μερόπη Υδραίου ( επικεφαλής της δημ. Παράταξης Κερκυραίων Δήμος) τον κ.Σπυρου (πρ. Αντιπεριφερειάρχη και νυν υποψήφιο Περιφερειάρχη Ι.Ν.), τον κ. Μιχαλά ( Αντιπεριφερειάρχη Κοιν. Πολιτικής ΙΝ) καθώς και τον κ.Χειρδαρη (Δημ. Σύμβουλο) και κ. Μελιδη ( μέλος της παράταξης Κερκυραίων Δήμος). Θερμές ευχαριστίες στον Πατήρ Θωμά Κασταμονιτη για τη διαρκή στήριξη των προσπαθειών μας και την ενορία μας για την άψογη συνεργασία.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, Χαρτοπλαστ, Κρασιά Διαμαντόπουλος, Σούπερ Μάρκετ Καζιάνης, Φυτώρια Σταμάτη Χονδρογιάννη και φυσικά το αρτοπειο Masters και τον Σπύρο Καντα.
Ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείου Γουβιών. Και του χρόνου.
Χρόνια πολλά στην Κέρκυρα μας…και σε όλους τους εορτάζοντες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.